God fredda! Dette har vært en fredag litt utenom det vanlige for min del, for jeg har vært og tatt min aller første tatovering! Kommer sikkert til å skvette ut av en annen verden hver gang jeg ser på armen min de neste dagene, men det er vel en vanesak. Frida ble med meg som moralsk støtte, og hun filmet en del under hele seansen som varte i ca en halvtime. Jeg tror seriøst selve tatoveringen var gjort på fem minutter, så jeg hadde jo virkelig ingenting å grue meg til. Som jeg sier i filmen også, så kjentes det litt ut som å bli kloret av en katt - og det er jeg praktisk talt oppvokst med, haha. 
 
Jeg er altså så fornøyd!!! Skal få tatt noen ordentlige bilder av den som jeg kan vise dere etterhvert, men enn så lenge får dere klare dere med en vlog av ypperste klasse. Jeg blir faktisk oppriktig imponert over hvor mange ansiktsuttrykk jeg har å by på, men sånn blir det når man er både redd og gira på samme tid. Nå skal jeg tenne stearinlys i stua, spise tacorester (for tredje dag på rad), og lade opp batteriene til jobb i morgen. Ha en fin kveld og helg! 
 
 Jeg har skrevet om dette før, men da har det i hovedsak omhandlet håret mitt. Når jeg først har fått for meg at jeg vil ha det på et vis, så skulle det helst ha skjedd i går. Da jeg farget håret mitt rosa skjedde det kun et par dager etter jeg hadde bestemt meg for det, og sånn har det vært med alle andre farger jeg har hatt på parykken også. Jeg har alltid vært impulsiv, men det fine er at jeg aldri har angret på at jeg har vært det. Da jeg klipte håret kort første gang var jeg livredd for å angre, nå (over tre år senere) har jeg klipt det kortere enn noen gang og jeg er fortsatt fornøyd. Sånn håper jeg det blir med min aller første tatovering også, som jeg skal ta allerede i morgen. Hjelp

Det er veldig rart egentlig, for jeg har hatt lyst på tatovering i flere år, men alltid tenkt at det bare er fint på alle andre. Jeg har heller ikke vært sikker på hva jeg vil ta, og derfor sagt til meg selv at det ikke er noe vits, og at jeg bare kommer til å angre. Her om dagen scrollet jeg litt på instagram og snublet over to hender formet som et "pinky promise", og i det sekundet bestemte jeg meg. 

Mamsen og papsen er ikke videre imponert over beslutningen min, men det går over. Jeg har veldig godt forhold til begge foreldrene mine, så selv om de ikke er helt fan, så blir de veldig glade for at jeg i det hele tatt ringer for å høre meningene deres først. Samtalen jeg hadde med pappa tidligere i dag gikk omtrentlig sånn her: 

"Pappa, jeg må si deg noe... men du må love å ikke bli sint." 
"Okei?" 
"Vet du hva jeg skal i morgen?" 
"Nei?" 
"Jeg skal ta tatovering!!!" 
"Nei." 

Oh well, he will come around eventually. Jeg og Frida har tenkt litt på å lage en vlog fra hele seansen i morgen hvis vi får lov til å filme der inne. Veldig mulig at jeg svimer av i det jeg setter meg ned i stolen og hører lyden av nåla også, så vi må nesten bare ta det som det kommer, haha. Wish me luck!

 
Fotograf: Lisa Botterli Flostrand 


Måtte bare sjekke om dobbelthaken hadde blitt mindre på turen....

En ny uke er i gang for fult, og jeg jobber en del tidligvakter denne uken. Jeg skal innrømme at jeg angret bittelitt da alarmen ringte klokken syv på morgenen i dag (hadde planlagt å se fresh and fab ut, så hadde stilt den ekstra tidlig). Det ble ikke noe av da, for å sirre sånn. En halvtime senere tok jeg en liten alvorsprat med meg selv - noe jeg ofte gjør, der jeg bare "okei Karoline, du kan ikke dra på jobb uten å ha dusjet siden lørdag. Skjerpings, stå opp". Ble ikke noe queen K på jobb i dag likevel med andre ord, men det er helt innafor på en mandag.

Anywhooo anyhow, i går var jeg på ei litta søndagstur med fine venner! Det var så fint vær at samvittigheten tok overhånd, selv om jeg etter noen øl for mye på lørdag mest hadde lyst til å ligge i senga med smash-posen i armkroken og Kardashians på skjermen. Sola skinte i Trøndelag, og det var så vanvittig varmt og deilig med friskluft. Jeg hadde gledet meg til litt frisk "høstluft", men det var jo nesten syden. Hadde i alle fall kledd meg altfor godt, så var jo svett før vi i det hele tatt hadde begynt på turen. Hehe, sorry for oversharing... Kjente at det var godt med litt sosialt påfyll på en søndag for en gangs skyld, også føltes det i tillegg så utrolig mye bedre å legge seg på sofaen etterpå! Det er ikke noe som kommer til å skje hver søndag akkurat, men hyggelig med litt variasjon i søndagsrutinene av og til, hehe. 

Hva har dere gjort i helgen?
Du vet de kveldene som du legger deg og tenker "i morgen skal jeg være den beste versjonen av meg selv. Jeg skal dra på trening før frokost, og jeg skal vaske leiligheten før jeg skal på jobb. Kanskje jeg får tid til å sette på en maskin med klær også... og fy fasan, jeg skal se så sjukt bra ut!" 

... Klokka er halv ett, jeg sitter fortsatt her med nattens sovesveis, og leiligheten ser fortsatt ut som den ikke har blitt vasket siden krigen. Jeg har spist pannekaker og drukket kaffe til frokost da, haha. Prioriteringer on point. Noen dager er det bare sånn, og motivasjonen sitter så langt inne i meg akkurat i dag. Jeg vet ikke hva som gjør det, men i dag er en sånn dag jeg skulle ønske jeg bare kunne sove forbi. Jeg vet ikke om det er høsten som gjør det, eller det faktum at hver gang jeg bestiller flybilletter hjem så får jeg hjemlengsel. Det høres så rart ut, men jeg har bodd her i over to år nå, og de eneste gangene jeg får hjemlengsel er de gangene jeg bestiller flybillett hjem. Det slår meg liksom plutselig hvor langt borte jeg egentlig er, og at jeg helst skulle vært hjemme i går.

Aaaanyways, det er snart helg! Jeg har fri denne helgen, og i almanakken min står det ingenting. For første helg på lenge, så står det absolutt ingenting. Åh, som jeg gleder meg til å sove ut på lørdag, ta på meg morgenkåpen og spise frokost foran tv'en. Jeg har en tendens til å planlegge meg i hjel når jeg først har fri, men denne lørdagen skal jeg ikke det. Ta livet som det faller seg osv, det er godt noen ganger det óg. 

Kåpe: Vero Moda T-skjorte: Urban Bukse: Monki Sko: Vans Sekk: H&M 

Mandag! Ukas første dag har kommet til veis ende etter både skole og jobb. Nå sitter jeg her med Netflix og en bøtte med Ben & Jerrys til kveldsmat, og jupp - det er akkurat like klisjé og trist som det høres ut, haha. Det er viktig å ta seg tid til å pleie seg selv i en travel hverdag osv har jeg hørt. Denne uken skjer det mye gøy! I morgen skal jeg filme eksamensfilmen min i tillegg til at jeg skal på lønningspils med verdens beste Urban! Fredag skal jeg til frisøren (føler jeg er der hele tiden, men etterveksten min bruker omtrent tre uker på å bli synlig, og fem uker på å bli uutholdelig - så nå er det på tide igjen). Denne gangen skal jeg også klippe av noen centimeter så håret går til over skuldrene. Jeg takler ikke å ha mellomlengde, spesielt ikke når det er så tynnslitt og grusomt som nå. Jeg vet ikke om det er innafor å være i ekstase over en frisørtime, men herregud som jeg gleder meg til litt forandring!!!

Nå skal jeg ta kvelden ettersom jeg har tidlig forelesning i morgen. Jeg blir seriøst helt hjernedød uten åtte timer søvn, så nå er det på tide å finne sengen (som den pensjonisten jeg er), haha. God natt!

 
Oh loooord, dette har vært en søndag litt mer produktiv enn planlagt. Jeg var en tur ute og feiret pride med en god gjeng i går, men dro hjem ganske tidlig. Våknet derfor med en energi jeg ikke kan huske at jeg har hatt på en søndag på leeeenge lenge. Jeg bor jo i en ettroms-leilighet, så det er begrenset hvor mye plass jeg har til oppbevaring, men det lille jeg har blir brukt til å oppbevare klær. Jeg har én skuff der det ligger alt fra bestikk til gavepapir liksom, men de resterende fem pluss skapet blir brukt til klær. Jeg har måttet bruke makt for å få skuffene igjen en periode nå, så i dag var dagen for totalrenovering. Og holy smokes som jeg angret når halve klesskapet mitt lå i en usortert haug på gulvet, og det virkelig ikke var noen vei tilbake. Et par timer senere hadde jeg lagt ut flere av plaggene på Tise, og sortert ut SEKS bæreposer med drit som gikk rett i søpla. Det rare er at skuffene og skapene fortsatt er fulle, men nå er det i alle fall hakket mer oversiktlig enn før. 

Jeg synes Tise er en så sinnsykt bra oppfinnelse, for det gjør kjøp og salg av klær og andre duppeditter så utrolig mye enklere! Før kastet jeg veldig mye klær som var like fint som nytt, rett og slett fordi det var styrete å holde på med salg på Finn eller sette i gang garasjesalg osv. Nå synes jeg faktisk det er veldig gøy å selge unna, og jeg har funnet meg flere godsaker der selv også. Hvis dere vil følge meg på Tise, så heter jeg @karolinelunde. 

Nå skal jeg nyte resten av søndagskvelden langstrakt på sofaen med "Jane the virgin" på tv-skjermen. Håper dere får en fortsatt fin kveld! 
Pro tip: du vet de dagene du står opp og det eneste som kan redde sovesveisen er en dusj, men du gidder ikke? Invester i en caps, så ser du oppegående ut likevel. 

God fredag! Mange tar helg i dag, og jeg håper alle gjør det beste ut av den. Selv skal jeg jobbe til langt på kveld i kveld og på dagen i morgen, men det gjør meg ingenting. Det er liksom en egen stemning i butikken i helgene, for kundene er ekstra happy - og da blir vi ekstra happy også. Utenom jobb har jeg ingen planer, og det er veldig deilig. Kjenner jeg meg selv rett så er det sikkert på med partyantrekket på lørdagskvelden, ned med ei vinflaske eller to før jeg slafser over en kebab klokka tre på natta... MEN samtidig så er muligheten for å ligge på sofaen med godteposen også der hvis det frister mer. Jeg lider jo av en slags sykdom som omhandler angst for å gå glipp av ting, så det er sjelden jeg velger sofa-alternativet, men det er nå kjekt at det er der. Haha, håpløst menneske. 

Oi, look at the time! Jeg skal være på jobb om en halvtimes tid, så nå skal jeg sette ræva i gir og få fikset meg ferdig. Ha en fin helg!
Det er visst en sånn bloggting å lage et innlegg hvor man svarer på spørsmål om seg selv for å gjøre leserne mer kjent med personen bak tastaturet. Jeg tenkte jeg skulle gi det et forsøk, men jeg har kuttet ned den kjente "50 spørsmål" til 30 spørsmål. Litt fordi jeg ikke er så sabla interessant at folk gidder å lese 50 svar om meg sjæl, men også fordi jeg kuttet ut spørsmål som "hvor mange puter sover du med?" som ikke er vesentlig i det hele tatt (men jeg har i alle fall to puter og to dyner i tilfelle det skulle skje et mirakel i form av en kjæreste, hehe). Yes, så da kan vi egentlig bare sette i gang! 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg nesten 27 år, og forhåpentligvis fått litt mer kontroll på livet. 

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Var i forelesning tidligere i dag, så det blir alle mine venner i klassen. 

3. Hvor høy er du? 1.65 lav som jeg pleier å si. Folk spør meg aldri hvor høy jeg er, men "hvor lav er du egentlig?" haha. 

4. Hvilken film så du sist? Jeg er egentlig en sucker for klissete kjærlighetsfilmer der jeg kan drømme meg bort til et annet liv, men den siste filmen jeg så var faktisk thrilleren "The Purge". Handlingen dreier seg om at myndighetene i USA har innført én dag i året hvor all kriminalitet er lov, noe som bidrar til mindre kriminalitet ellers i året. Veldig kul film for de som er fan av thrillere, ikke like kul for kyllinger som meg, hehe. 

5. Hvem ringte du sist? Mamma♥ 

6. Hvem ringte deg sist? Pappa♥ (er liksom ingen andre enn mamma, pappa og telefonselgere som prøver å få tak i meg, ehe). 

7. Hva stod på den siste meldingen du fikk? Hvis jeg regner med messenger, så var det en kompis som fortalte meg at "man kan ikke få alt man vil her i livet". 

8. Foretrekker du å ringe eller sende melding? Kommer heeeelt an på situasjonen. Ringer hvis det er noe jeg må ha svar på med en gang, hvis ikke så sender jeg melding. 

9. Hva er ditt favorittsted? Hmm, kanskje London. Jeg er alltid delt mellom hva jeg liker best av by og strand, men tror jeg går for by denne gangen. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Er det lov å svare tannlegen? Definitivt ikke noe fan av tannlegekontor. 

11. Hva er det lengste du har campet i telt? Da jeg var mindre elsket jeg å telte i hagen eller sove på trampolinen, men det var som regel for en natt av gangen. Tror kanskje det lengste har vært tre netter på festival. 

12. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Jeg kan fint klare hele morgenrutinen (inkludert frokost) på en halvtime, men da stresser jeg meg nesten i hjel. Jeg elsker god tid på morgenen, så står som oftest opp minst en time før jeg må ut av døra. 

13. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Haha, nei... rumpa mi kanskje? Eller anklene mine! Jeg har ganske smale ankler, så de er jeg veldig fornøyde med. 

14. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Armene mine. Jeg skal ha en jævla bra dag hvis jeg føler meg komfortabel i singlet. Ikke det at armene mine er noe spesielt store eller noe, men jeg føler at hele meg eskalerer tre størrelser hvis jeg bruker topper uten ermer. 

15. Hva er dine beste egenskaper? Følte plutselig at jeg satt her og skrev CV, haha. Men jeg er i alle fall veldig snill og omsorgsfull mot de jeg er glad i. Jeg er også veldig tilpasningsdyktig, så har aldri hatt problemer med å bli kjent med nye mennesker. 

16. Hvilke uvaner har du? "Jeg tar det i morgen". 

17. Hva gjør deg glad? Venner, mat, vin og lønningsdag. 

18. Hva gjør deg trist? Altfor mye. Jeg er så sabla følsom at jeg skjemmes. Da jeg så Titanic for første gang gråt jeg meg i søvn TRE netter. 

19. Hvem ringer du når du er lei deg? Mamsen. 

20. Hva er det siste du skriblet ned på papir? Det må være handleliste. Jeg har hukommelsen til en gullfisk, så hvis jeg skal ha mer enn to ting på butikken må det skrives ned. 

21. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har seriøst aldri vunnet noe i hele mitt 22 år lange liv. Det burde ikke være mulig å ha så dårlig vinnerlykke som det jeg har. Jeg vant en stråhatt på lotteri da jeg gikk i barnehagen, men det var ikke på mitt lodd en gang. Jeg hadde fått det av noen som måtte dra hjem før premieutdelingen :-))))) 

22. Hva bestiller du på café? Kaffe svart som natten, eller latte/islatte med karamell eller vanilje. Egentlig så drikker jeg alt så lenge det er koffein i det. 

23. Tar du deg selv høytidelig? Kanskje litt for lite. Jeg trives med det da, men i følge mamma (jada, dette har vi faktisk snakket om) så burde jeg bli mer høytidelig så jeg unngår å bli friend zonet av kjekke menn. Hahah, har du hørt noe så dumt? *ler inn i dobbelthaka* 

24. Hvor befinner du deg om 10 år? Da har jeg bikket 30 år, og forhåpentligvis har jeg hus og mann og barn. Neida. Men én av delene er vel ikke så håpløst å be om? Så lenge ikke den siste kommer uten de to første, hehe. Håper også at jeg har funnet ut hva jeg vil her i livet, og at jeg er i en jobb med stabil økonomi og høy trivsel. Jeg kommer til å sitte med studielån opp til ørene innen jeg er ferdig utdannet, og det forsvinner jo ikke akkurat av seg selv. 

25. Favorittserien din? Tror kanskje jeg må si Friends. Eller Modern Family... eller Riverdale? Nei, Game of Thrones... Jeg vet faktisk ikke! Har sett veldig mye bra serier både i det siste og generelt, så tror det spørsmålet her må stå litt åpent. 

26. Hvilken radiostasjon hørte du sist på? Det må være P3. De få gangene jeg står opp tidlig nok elsker jeg å høre på P3morgen mens jeg fikser trynet og spiser frokost.  

27. Hva bruker du helst penger på? Altfor mye. Jeg er ekstremt glad i å spise og drikke ute, i tillegg til at jeg bruker mye mer enn nødvendig på både klær, sko og diverse. Sier seg jo selv at det blir litt knapt med kronasjer på konto to uker før lønning. 

28. Hva er din favorittsang? "Plot twist" av Sigrid. Får ekstremt lyst til å danse i undertøyet og vise fingeren til speilet hver gang jeg hører den. Ellers har jeg det veldig fint ja, takk som spør. 

 
29. Hvordan imponerer man deg? Øh, dette er noe jeg egentlig aldri har tenkt over. Jeg blir imponert over korttriks liksom, men hvis jeg kan vri spørsmålet om til hva jeg setter mest pris på i et menneske, så er det at personen får meg til å le og genuint bryr seg om hvordan jeg har det. 

30. Fortell en ting leserne ikke vet om deg: Jeg blir så flau av det her, men det er sikkert mange her inne som husker nettby og MSN. Those were the glory days da, for å si det sånn. Jeg var i min beste alder (typ ungdomsskolen) , og jeg opprettet et word dokument som jeg tror til slutt havnet på 8-9 sider fylt med kleine sitater. Vi snakker "what doesn't kill you makes you stronger" og "everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end" osv. Side på side med sånne kleine quotes som jeg brukte på statusen min på MSN og profilen min på Nettby. For å være ekstra klein, så hendte det jeg skrev navnet til den jeg var forelsket i (byttet sånn ca hver tredje uke) i hvit skrift så man kun så det hvis man markerte hele siden. Ah, Karoline 13 år♥♥♥
Det er mange i min nærmeste familie- og vennekrets som ikke vet at jeg blogger. Jeg har hatt lyst til å vise bloggen til verden, men likevel er det noe som holder meg tilbake. Blogging er så teit, og jeg må jo mangle noe mellom ørene som holder på med det greine her. Jeg må jo ha et overdrevent behov for å eksponere meg selv, eller et håp om å bli E-kjendis og få ting sponset. Jeg har sikkert et ønske om silikon og restylane siden jeg blogger om dagens outfit og ting jeg skulle ønske jeg hadde i garderoben. Jeg har vel heller ingen meninger om samfunnsviktige ting, men kun om hvem av Kardashian-søstrene som sminker seg finest. Eller? 

Sannheten er at jeg mener mye om mangt. Jeg mener at flyktningpolitikken her i landet er helt på trynet, og at Norge som er et såpass "velsmurt maskineri" virkelig kan bedre. Jeg mener at Sylvi Listhaug kan ta seg en bolle i de fleste situasjoner, men at hun faktisk har noen gode poeng av og til. Jeg vet at det er mange land (Tyskland og Sverige blant annet) som er langt flinkere til å åpne grensene sine, og der mener jeg at vi har veldig mye å hente. Okei, så er vi et lite land med begrenset plass, men vi kan så mye bedre enn det her. Det er et sårt tema som er vanskelig å ta tak i, og jeg føler at uansett hvordan man formulerer seg, eller hva man mener om flyktningkrisen - så tråkker man feil. 

Jeg mener også at boligmarkedet er umenneskelig, og at "leilighets-oppkjøpere" er noen drittsekker som tar fra unge muligheten til å etablere seg. Jeg er snart 22 år, og til våren er jeg ferdig utdannet. Jeg har ikke noe voldsomt egenkapital, og foreldrene mine sitter selv på hvert sitt huslån. Hvordan skal jeg kunne konkurrere med en oppkjøper som tjener mer enn en gjennomsnittlig månedslønn på å kjøpe opp og leie ut leiligheter? Det å leie i årevis føles som å kaste penger ut av vinduet, men det er dessverre eneste muligheten for veldig mange unge når markedet er så høyt og kravene til lån bare blir tøffere. 

Jeg vet at verden har forandret seg mye på 70 år, og at før i tiden var det vanlig at mødre var hjemmeværende og gjerne hadde født flere barn før de var nådd min alder. Jeg er veldig glad for at det ikke er sånn lenger, og at jeg også har muligheten til høyere utdanning hvis jeg selv ønsker det. Jeg mener likevel at det ikke bør være et krav, og at ikke alle kan bli leger eller advokater. Noen må jobbe i butikk, og noen må jobbe som søppeltømmere eller bartendere. Vi har så sinnsykt mange muligheter i dag - noe som er veldig bra, men det gjør meg så sint at de som ikke tar høyere utdanning anses som mindre fremtidsrettet enn andre. 

Jeg kunne skrevet side opp og side ned med ting som provoserer og irriterer meg, men det er ikke det som er poenget. Blogg har blitt en slags hobby for meg, og jeg synes det er kjipesen at det skal være noe jeg er redd for å si til folk. Ja, jeg skriver kanskje om mote, meg sjæl og andre overfladiske ting - men jeg er ikke bloggen min. Jeg bryr meg om dagsaktuelle saker, men det å skrive side opp og side ned for å provosere sparer jeg heller til den dagen jeg blir journalist. Bloggen er et fristed og en hobby, ikke selve livet. 

😘  Xoxo fra bloggern 

Genser fra Lindex 349,- 

Lindex er en type butikk som jeg er innom en gang i halvåret, rett og slett fordi jeg sjelden har funnet noe annet enn undertøy der tideligere. Tenkte jeg skulle innom en tur i stad for å sjekke ståa, og det skulle jeg jo aldri ha gjort. De har fått så mye fint nå at jeg seriøst kunne kjøpt halve butikken. Jeg er både imponert og litt bitter på samme tid, kjenner jeg. Enda en butikk med fine ting som jeg ikke klarer å motstå? Hjulene gikk såvidt rundt hver måned fra før av her...

Anywaaaays denne døøøødsfine genseren ble med meg hjem i dag. Det var jo virkelig ikke det jeg skulle bruke siste rest av kronasjer på kontoen til, men sånn ble det bare i dag. Mat hadde jo for eksempel vært en mye bedre investering, men se på den da. Jeg kunne jo ikke la livets lys henge igjen på hengeren i butikken. Jeg får heldigvis både lønn og stipend i løpet av de to neste ukene, så da skal jeg prøve å rette opp litt i den skakk-kjørte sparekontoen min, hehehe. 

Nå skal jeg lage havregrøt til middag (yes, prioriteringene er på plass) før jeg skal på jobb og personalmøte. Snakkes senere♥
... har gull i munn osv. Det er altså sånn forskjell på tidlig og sen forelesning! I går stresset jeg jo stumpen av meg, men i dag våknet jeg av meg selv klokka åtte og hadde ikke sjans til å sovne igjen. Jeg hører jo selv nå at jeg er et ekkelt a-menneske som velger å stå opp i stedet for å snu meg rundt i sengen igjen, men jeg elsker god tid på morgenen. Så langt har jeg dusjet, hoppet rett inn i joggisen og en stor genser, mekket kaffe og glodd ut vinduet på folk som har stresset forbi. 

Det er onsdag allerede, og som dere ser så er almanakken min litt i overkant full om dagen. Jeg har tatt på meg ekstra jobb ved siden av skole, i tillegg til at jeg har en hjemmeeksamen som konstant surrer oppi hodet mitt. Jeg gleder meg med andre ord til en skikkelig sofa-søndag når helgen kommer, haha. Dagene går så raskt at jeg klarer nesten ikke henge med. Vi er en uke ut i september allerede? Hvor ble det av 2017 som skulle være året jeg gjorde alt og ble en bedre versjon av meg selv? Jaja, tar det igjen neste år. 

Håper dere får en fin dag - hva enn dere skal bruke den til! 

Jakke: Bikbok // T-skjorte: Zara // Blonde-bh: Monki // Skjørt: Vero Moda // Sko: Puma (Urban)            

Noen dager har det seriøst ikke en dritt å si om jeg står opp et kvarter, eller to timer før jeg skal komme meg avgårde. Dårlig tid får jeg uansett, og i dag var en sånn type dag. Alarmen ringte klokken syv, og jeg skvatt noe så inn i helsike at jeg slo rundt meg i sengen et par sekunder før jeg skjønte hvor jeg var i verden. Etter å ha revurdert livet og alt i det en stund, kom jeg meg inn på badet og så meg i speilet. Det som møtte meg der var et hår som sikkert burde vært dusjet, og et ansikt med så hovne øyne at du kunne brukt dem som handleposer for fredagstacoen. God måååårn!

Jeg hadde god kontroll på klokka helt til jeg 10 minutter før jeg absolutt måtte gå, fortsatt stod i undertøyet og rundstykket til frokost fortsatt lå i ovnen. Så det gikk som det pleier å gjøre: jeg raidet alle skuffene etter noe dugelig å ha på meg (kastet alle de andre alternativene i en haug på en stol), smurte rundstykket med den ene hånden og pusset tennene med den andre, før jeg hastet ut døra på jakt etter kaffe. Vel fremme i klasserommet fem minutter for sent, hadde jeg spist rundstykket mitt, fått i meg litt koffein og stresset på meg pads. Hot tips: ikke ta på deg grå t-skjorte når du vet du har dårlig tid. 

Phew... så det var min morgen da, haha. Nå skal jeg legge meg på sofaen og se Modern Family frem til jeg skal på jobb klokken 16. Busy lady, busy life osv. Bare vent, dere skal se jeg får dårlig tid til det også. "Bare én episode til, jeg rekker det"...

 
Som den materialisten jeg er så er dessverre det å bla i nettbutikker og se på alt jeg ikke har råd til en av mine største hobbyer. Høsten er rett rundt hjørnet, og før vi vet ordet av det er det på med parkasen og lua igjen. Høstmote er desidert min favoritt, og jeg elsker at butikkene allerede begynner å bugne av høstmønster og chunky knits. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele litt "must haves" med dere i dag. Det er vel kanskje litt feil å kalle det must haves, for man må jo ikke ha en ullkåpe eller ei skinnbukse, men litt inspirasjon fra moteguru materialisten på andre siden av tastaturet her, heheh. 

 


1: HER// 2: HER// 3: HER

1: HER// 2:HER// 3: HER 

1: HER// 2: HER// 3: HER 

1: HER// 2: HER// 3: HER 

Jeg elsker at det er så trendy med lakk og skinn! Selv om jeg i 9/10 tilfeller ikke får trøkt låvedøra mi/rumpa inn ei lakkbukse, så synes jeg det er veldig fint på andre. Det er veldig kult å kombinere med en oversized strikkagenser, skjerf og et par boots, samtidig som du kan vrenge en glittertopp over hodet, bytte ut boots med hæler - og du er klar for fest. Når man er student uten altfor mye penger til overs, kan det være greit å investere i den type "nøkkelplagg" som kan brukes til alle typer anledninger. Jeg er i alle falll veldig fan! 

 


Karoline Lunde Systad
21, Trondheim.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits