Lovlig sent å oppsummere september når vi nærmer oss halvveis i oktober, men det er en stund siden jeg har hatt oppsummering på måneden som gikk, så jeg syntes det var på tide igjen. Denne måneden har vært travel, både med eksamen og masse jobb. Det var derfor veldig deilig å få noen dager med avslapping hjemme hos mamma forrige uke. Nå er jeg back in town, og tilbake til hverdagen med et hode og en kropp som rett og slett føler seg mer opplagt. Du vet når du har den innstillingen av "jeg skal rocke dette livet"? Det er litt sånn, haha. Men yes, da kjører vi i gang med en oppsummering av september: 

♥ Månedens opptur: Tatoveringen min! Hehe, det skjedde helt på tampen av måneden, men var definitivt høydepunktet. Utenom det skjedde det ikke så veldig mange store happenings som er verdt å nevne. Jeg har hatt det mye gøy med venner og vin da, noe jeg alltid setter veldig stor pris på. 

♥ Månedens nedtur: eksamen. Shit ass, for noen stressende uker. Det verste med kreativ hjemmeeksamen er ikke nødvendigvis utførelsen av den, men det er planlegging og idémyldring som sliter mest på kropp og sjel. "Hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg gjøre det? Men hvis ikke det går, hva er da plan B? Har jeg i det hele tatt en plan B?" osv osv. Veldig godt å få dratt den i land med andre ord. 

♥ Månedens craving: Kinder sjokkis!!! Jeg har sikkert spist like mange kinderegg og kinder maxi som det er dager i måneden. Jeg kjøpte en sekspakning en dag i håp om å ha én liten sjokolade hver dag, men jeg endte med å tømme hele greia før dagen var omme. Helt håpløs, men det er jo så sinnsykt godt! Ønsker meg årsforbruk av kinder til bursdagen min. Hehe, neidaaa. 

♥ Månedens låt: Astrid S - Think before I talk. Altså den sangen her er så rett frem, og jeg elsker det. Den fikk jo mye kritikk for at det ikke lå noe mening mellom linjene, og at hun hadde hoppet over den "show don't tell" som er viktig for å skape interesse og nysgjerrighet. Men er det så viktig alltid da? Noen ganger kan det være like greit å sette ord på det, og i den sangen her så funker det så absolutt. 

♥ Månedens serie: Younger! Herregud jeg binget jo alle fire sesongene på litt over en uke, haha. Det handler om en dame på 40 år som rett og slett sliter med å skaffe seg jobb fordi arbeidsgiverne mener hun er både uerfaren og gammel. Etter å ha bli sjekket opp av en fyr som tror hun er i midten av 20-årene bestemmer hun seg for å late som at hun er på den alderen både i kjærlighets- og arbeidslivet. Det er både kleint, relaterbart, ærlig og sinnsykt artig! I tillegg er det fire sesonger på 12 epsioder, hvor hver episode kun varer i 20 min. Man har med andre ord alltid tid til "bare én epsiode til", hehehe. 

♥ Månedens dikt: Trygve Skaug ass, du er meg en fin en. Jeg tror at alle som har vært forelsket i noen hvor det ikke har vært gjensidig kan kjenne seg igjen i dette. 

♥ Månedens tanke: when life gives you lemons, add salt and tequila. Haha neida, men av og til så er det best å gi litt faen rett og slett. Jeg skal ikke komme her med moralpreken om at man skal elske seg selv og drite i det hvis ikke andre gjør det, men vi burde faktisk gjøre det litt oftere. Jeg tar meg ofte i å tenke "men hva kommer h*n til å tenke hvis jeg gjør det?", og det er jo helt feil. Er det noe som jeg burde gjøre for mitt eget beste, så burde jeg gjøre det uten å bekymre meg for hva andre vil si. Man kan ikke alltid gjøre som man vil heller, men noen ganger er det greit å være litt ego i sitt eget liv. 

♥ Månedens outfit: har vel bare tatt outfitbilder én gang i løpet av denne måneden, så det får bli lady in red det da. Haha, skal prøve å bli flinkere på dette altså. Det er bare det at jeg er altfor glad i å kle meg comfy fremfor kult, og det er begrenset hvor mange "bomsete" antrekk jeg trenger å vise frem her. 

Nå skal jeg sette meg under et pledd å fortsette på "The blacklist". Jeg begynte i går, og jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor jeg ikke har sett det før. Stor fare for at det blir månedens serie i oktober for å si det sånn. Vi blogges! 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Karoline Lunde Systad
21, Trondheim.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits