Jeg har skrevet om dette før, men da har det i hovedsak omhandlet håret mitt. Når jeg først har fått for meg at jeg vil ha det på et vis, så skulle det helst ha skjedd i går. Da jeg farget håret mitt rosa skjedde det kun et par dager etter jeg hadde bestemt meg for det, og sånn har det vært med alle andre farger jeg har hatt på parykken også. Jeg har alltid vært impulsiv, men det fine er at jeg aldri har angret på at jeg har vært det. Da jeg klipte håret kort første gang var jeg livredd for å angre, nå (over tre år senere) har jeg klipt det kortere enn noen gang og jeg er fortsatt fornøyd. Sånn håper jeg det blir med min aller første tatovering også, som jeg skal ta allerede i morgen. Hjelp

Det er veldig rart egentlig, for jeg har hatt lyst på tatovering i flere år, men alltid tenkt at det bare er fint på alle andre. Jeg har heller ikke vært sikker på hva jeg vil ta, og derfor sagt til meg selv at det ikke er noe vits, og at jeg bare kommer til å angre. Her om dagen scrollet jeg litt på instagram og snublet over to hender formet som et "pinky promise", og i det sekundet bestemte jeg meg. 

Mamsen og papsen er ikke videre imponert over beslutningen min, men det går over. Jeg har veldig godt forhold til begge foreldrene mine, så selv om de ikke er helt fan, så blir de veldig glade for at jeg i det hele tatt ringer for å høre meningene deres først. Samtalen jeg hadde med pappa tidligere i dag gikk omtrentlig sånn her: 

"Pappa, jeg må si deg noe... men du må love å ikke bli sint." 
"Okei?" 
"Vet du hva jeg skal i morgen?" 
"Nei?" 
"Jeg skal ta tatovering!!!" 
"Nei." 

Oh well, he will come around eventually. Jeg og Frida har tenkt litt på å lage en vlog fra hele seansen i morgen hvis vi får lov til å filme der inne. Veldig mulig at jeg svimer av i det jeg setter meg ned i stolen og hører lyden av nåla også, så vi må nesten bare ta det som det kommer, haha. Wish me luck!

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Karoline Lunde Systad
21, Trondheim.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits