Kåpe: Vero Moda T-skjorte: Urban Bukse: Monki Sko: Vans Sekk: H&M 

Mandag! Ukas første dag har kommet til veis ende etter både skole og jobb. Nå sitter jeg her med Netflix og en bøtte med Ben & Jerrys til kveldsmat, og jupp - det er akkurat like klisjé og trist som det høres ut, haha. Det er viktig å ta seg tid til å pleie seg selv i en travel hverdag osv har jeg hørt. Denne uken skjer det mye gøy! I morgen skal jeg filme eksamensfilmen min i tillegg til at jeg skal på lønningspils med verdens beste Urban! Fredag skal jeg til frisøren (føler jeg er der hele tiden, men etterveksten min bruker omtrent tre uker på å bli synlig, og fem uker på å bli uutholdelig - så nå er det på tide igjen). Denne gangen skal jeg også klippe av noen centimeter så håret går til over skuldrene. Jeg takler ikke å ha mellomlengde, spesielt ikke når det er så tynnslitt og grusomt som nå. Jeg vet ikke om det er innafor å være i ekstase over en frisørtime, men herregud som jeg gleder meg til litt forandring!!!

Nå skal jeg ta kvelden ettersom jeg har tidlig forelesning i morgen. Jeg blir seriøst helt hjernedød uten åtte timer søvn, så nå er det på tide å finne sengen (som den pensjonisten jeg er), haha. God natt!

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Karoline Lunde Systad
21, Trondheim.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits