Pro tip: du vet de dagene du står opp og det eneste som kan redde sovesveisen er en dusj, men du gidder ikke? Invester i en caps, så ser du oppegående ut likevel. 

God fredag! Mange tar helg i dag, og jeg håper alle gjør det beste ut av den. Selv skal jeg jobbe til langt på kveld i kveld og på dagen i morgen, men det gjør meg ingenting. Det er liksom en egen stemning i butikken i helgene, for kundene er ekstra happy - og da blir vi ekstra happy også. Utenom jobb har jeg ingen planer, og det er veldig deilig. Kjenner jeg meg selv rett så er det sikkert på med partyantrekket på lørdagskvelden, ned med ei vinflaske eller to før jeg slafser over en kebab klokka tre på natta... MEN samtidig så er muligheten for å ligge på sofaen med godteposen også der hvis det frister mer. Jeg lider jo av en slags sykdom som omhandler angst for å gå glipp av ting, så det er sjelden jeg velger sofa-alternativet, men det er nå kjekt at det er der. Haha, håpløst menneske. 

Oi, look at the time! Jeg skal være på jobb om en halvtimes tid, så nå skal jeg sette ræva i gir og få fikset meg ferdig. Ha en fin helg!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Karoline Lunde Systad
21, Trondheim.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits