Det er visst en sånn bloggting å lage et innlegg hvor man svarer på spørsmål om seg selv for å gjøre leserne mer kjent med personen bak tastaturet. Jeg tenkte jeg skulle gi det et forsøk, men jeg har kuttet ned den kjente "50 spørsmål" til 30 spørsmål. Litt fordi jeg ikke er så sabla interessant at folk gidder å lese 50 svar om meg sjæl, men også fordi jeg kuttet ut spørsmål som "hvor mange puter sover du med?" som ikke er vesentlig i det hele tatt (men jeg har i alle fall to puter og to dyner i tilfelle det skulle skje et mirakel i form av en kjæreste, hehe). Yes, så da kan vi egentlig bare sette i gang! 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg nesten 27 år, og forhåpentligvis fått litt mer kontroll på livet. 

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Var i forelesning tidligere i dag, så det blir alle mine venner i klassen. 

3. Hvor høy er du? 1.65 lav som jeg pleier å si. Folk spør meg aldri hvor høy jeg er, men "hvor lav er du egentlig?" haha. 

4. Hvilken film så du sist? Jeg er egentlig en sucker for klissete kjærlighetsfilmer der jeg kan drømme meg bort til et annet liv, men den siste filmen jeg så var faktisk thrilleren "The Purge". Handlingen dreier seg om at myndighetene i USA har innført én dag i året hvor all kriminalitet er lov, noe som bidrar til mindre kriminalitet ellers i året. Veldig kul film for de som er fan av thrillere, ikke like kul for kyllinger som meg, hehe. 

5. Hvem ringte du sist? Mamma♥ 

6. Hvem ringte deg sist? Pappa♥ (er liksom ingen andre enn mamma, pappa og telefonselgere som prøver å få tak i meg, ehe). 

7. Hva stod på den siste meldingen du fikk? Hvis jeg regner med messenger, så var det en kompis som fortalte meg at "man kan ikke få alt man vil her i livet". 

8. Foretrekker du å ringe eller sende melding? Kommer heeeelt an på situasjonen. Ringer hvis det er noe jeg må ha svar på med en gang, hvis ikke så sender jeg melding. 

9. Hva er ditt favorittsted? Hmm, kanskje London. Jeg er alltid delt mellom hva jeg liker best av by og strand, men tror jeg går for by denne gangen. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Er det lov å svare tannlegen? Definitivt ikke noe fan av tannlegekontor. 

11. Hva er det lengste du har campet i telt? Da jeg var mindre elsket jeg å telte i hagen eller sove på trampolinen, men det var som regel for en natt av gangen. Tror kanskje det lengste har vært tre netter på festival. 

12. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Jeg kan fint klare hele morgenrutinen (inkludert frokost) på en halvtime, men da stresser jeg meg nesten i hjel. Jeg elsker god tid på morgenen, så står som oftest opp minst en time før jeg må ut av døra. 

13. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Haha, nei... rumpa mi kanskje? Eller anklene mine! Jeg har ganske smale ankler, så de er jeg veldig fornøyde med. 

14. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Armene mine. Jeg skal ha en jævla bra dag hvis jeg føler meg komfortabel i singlet. Ikke det at armene mine er noe spesielt store eller noe, men jeg føler at hele meg eskalerer tre størrelser hvis jeg bruker topper uten ermer. 

15. Hva er dine beste egenskaper? Følte plutselig at jeg satt her og skrev CV, haha. Men jeg er i alle fall veldig snill og omsorgsfull mot de jeg er glad i. Jeg er også veldig tilpasningsdyktig, så har aldri hatt problemer med å bli kjent med nye mennesker. 

16. Hvilke uvaner har du? "Jeg tar det i morgen". 

17. Hva gjør deg glad? Venner, mat, vin og lønningsdag. 

18. Hva gjør deg trist? Altfor mye. Jeg er så sabla følsom at jeg skjemmes. Da jeg så Titanic for første gang gråt jeg meg i søvn TRE netter. 

19. Hvem ringer du når du er lei deg? Mamsen. 

20. Hva er det siste du skriblet ned på papir? Det må være handleliste. Jeg har hukommelsen til en gullfisk, så hvis jeg skal ha mer enn to ting på butikken må det skrives ned. 

21. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har seriøst aldri vunnet noe i hele mitt 22 år lange liv. Det burde ikke være mulig å ha så dårlig vinnerlykke som det jeg har. Jeg vant en stråhatt på lotteri da jeg gikk i barnehagen, men det var ikke på mitt lodd en gang. Jeg hadde fått det av noen som måtte dra hjem før premieutdelingen :-))))) 

22. Hva bestiller du på café? Kaffe svart som natten, eller latte/islatte med karamell eller vanilje. Egentlig så drikker jeg alt så lenge det er koffein i det. 

23. Tar du deg selv høytidelig? Kanskje litt for lite. Jeg trives med det da, men i følge mamma (jada, dette har vi faktisk snakket om) så burde jeg bli mer høytidelig så jeg unngår å bli friend zonet av kjekke menn. Hahah, har du hørt noe så dumt? *ler inn i dobbelthaka* 

24. Hvor befinner du deg om 10 år? Da har jeg bikket 30 år, og forhåpentligvis har jeg hus og mann og barn. Neida. Men én av delene er vel ikke så håpløst å be om? Så lenge ikke den siste kommer uten de to første, hehe. Håper også at jeg har funnet ut hva jeg vil her i livet, og at jeg er i en jobb med stabil økonomi og høy trivsel. Jeg kommer til å sitte med studielån opp til ørene innen jeg er ferdig utdannet, og det forsvinner jo ikke akkurat av seg selv. 

25. Favorittserien din? Tror kanskje jeg må si Friends. Eller Modern Family... eller Riverdale? Nei, Game of Thrones... Jeg vet faktisk ikke! Har sett veldig mye bra serier både i det siste og generelt, så tror det spørsmålet her må stå litt åpent. 

26. Hvilken radiostasjon hørte du sist på? Det må være P3. De få gangene jeg står opp tidlig nok elsker jeg å høre på P3morgen mens jeg fikser trynet og spiser frokost.  

27. Hva bruker du helst penger på? Altfor mye. Jeg er ekstremt glad i å spise og drikke ute, i tillegg til at jeg bruker mye mer enn nødvendig på både klær, sko og diverse. Sier seg jo selv at det blir litt knapt med kronasjer på konto to uker før lønning. 

28. Hva er din favorittsang? "Plot twist" av Sigrid. Får ekstremt lyst til å danse i undertøyet og vise fingeren til speilet hver gang jeg hører den. Ellers har jeg det veldig fint ja, takk som spør. 

 
29. Hvordan imponerer man deg? Øh, dette er noe jeg egentlig aldri har tenkt over. Jeg blir imponert over korttriks liksom, men hvis jeg kan vri spørsmålet om til hva jeg setter mest pris på i et menneske, så er det at personen får meg til å le og genuint bryr seg om hvordan jeg har det. 

30. Fortell en ting leserne ikke vet om deg: Jeg blir så flau av det her, men det er sikkert mange her inne som husker nettby og MSN. Those were the glory days da, for å si det sånn. Jeg var i min beste alder (typ ungdomsskolen) , og jeg opprettet et word dokument som jeg tror til slutt havnet på 8-9 sider fylt med kleine sitater. Vi snakker "what doesn't kill you makes you stronger" og "everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end" osv. Side på side med sånne kleine quotes som jeg brukte på statusen min på MSN og profilen min på Nettby. For å være ekstra klein, så hendte det jeg skrev navnet til den jeg var forelsket i (byttet sånn ca hver tredje uke) i hvit skrift så man kun så det hvis man markerte hele siden. Ah, Karoline 13 år♥♥♥


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Karoline Lunde Systad
21, Trondheim.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits